Специални предложения

Индивидуално присъствено или online изучаване на холандски език в удобно за теб време, включително в събота и в неделя. Един учебен час от 40 минути струва само 15 лв., а при предплащане на 30 уч. ч. цената е 360 лв. - или 12 лв. за уч. ч.! 

Галерия

Защо да изучаваме чужд език

Ползата, която чуждите езици носят, варира от улеснение в работата до лично удоволствие и обогатяване на културния кръгозор. Владеенето на два или повече езика не е просто прозорец към света, но и помага за подобряване на паметта, намалява риска от проблеми с абстрактното мислене, въздейства добре на концентрацията и когнитивните способности. 

Другите за нас

Танита Георгиева: "Най-доброто място да се изучаване на език. Проявяват лично отношение и разбиране към желанията и нуждите на всеки курсист. Много съм доволна!"

Петя Димитрова: "Това е мястото, ако човек иска да научи език. Спазва се индивидуалното темпо, получава се лично отношение. Преподавателите са на високо ниво и програмата винаги е гъвкаво организирана."

Николай: "Харесвам отношението, което е индивидуално към всеки!"

Какво предлагаме

 - Индивидуално online обучение по различни езици, съобразено с твоето време и това на преподавателите.  

 - Индивидуално присъствено обучение по английски, немски, френски, испански и италиански език. При предплащане на пакет от часове ще ти направим отстъпка! Предлагаме  квалифицирано обучение в удобно за теб време.

 - Присъствено обучение за двама по английски, немски, френски, испански и италиански език, съобразено с твоето на партньора ти и това на преподавателя време.

 - Подготовка и регистрация за изпитите Cambridge, провеждани от British Council. Те включват First Certificate of English - FCE, Certificate of Advanced English - CAE и Certificate of Proficiency in English - CPE. Регистрацията е възможна чрез партньорската програма за институции Addvantage в офисите на езиков център "Galaxy".

 - Индивидуална подготовка по математика, български език, химия, физика и география, в удобно за теб време, включително в събота и в неделя.

 - Преводи от и на съответния език като акт за раждане, удостоверения, дипломи, както и всякакви други текстове със свободно съдържание по утвърдения ценоразпис. 

 - Съвместно с британския колеж за средно образование Darbi College ти предлагаме езиково обучение по интереси и езикови ваканции в чужбина. Разнообразните специализирани програми, подбрани според възрастта на всеки, освен езиковото обучение, включват и семинари по бизнес, маркетинг и лидерство, медицински и фармацевтични семинари, юридически семинари или семинари по изкуства. Класическите програми за езикова подготовка се провеждат през цялата година и са подходящи за кандидат-студенти, желаещи да се подготвят за сертификати IELTS, TOEFEL, SAT, TEST DaF и др. 

Обадете ни се

088 687 9639  089 783 4051  089 682 1010 

 

Как да ни намерите

© "Галакси хай левъл" ЕООД. All Rights Reserved. Email: info@galaxycenter.eu
Free Joomla! templates by Engine Templates | Documentation